Naast aanbouw-, verbouw- en renovatiewerkzaamheden kunt u Timmerbedrijf Kok inschakelen voor nieuwbouwwerkzaamheden. Met de benodigde ervaring en een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding heeft Timmerbedrijf Kok bij een groot aantal klanten succesvolle projecten afgeleverd.

Van schuur tot compleet woonhuis

U kunt Timmerbedrijf Kok inschakelen voor grote- en kleine nieuwbouwklussen. Van een kleine schuur in de achtertuin tot een grote garage of zelfs een compleet woonhuis. Maak uw wensen kenbaar, dan realiseert Timmerbedrijf Kok het graag voor u!

Afspraak is afspraak

Bij Timmerbedrijf Kok bent u in goede handen. Afspraken zijn bij ons ook echte afspraken en u krijgt precies wat u gevraagd heeft en zoals het is afgesproken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Trajecten worden van ontwerp tot aan de realisatie volledig door Timmerbedrijf Kok begeleid. Ook om bijkomstig schilder-, metsel- of stukadoorswerk hoeft u zich niet druk te maken. Wij  besteden dit uitsluitend uit aan door ons zorgvuldig geselecteerde, professionele vakmensen.

Neem contact op

Meer weten over de nieuwbouwwerkzaamheden die Timmerbedrijf Kok voor u kan realiseren? Of wenst u relevant advies? Maak gebruik van het contactformulier of bel voor direct contact 06-13848558. Timmerbedrijf Kok bespreekt graag met u de mogelijkheden.