Onderhoud aan uw huis, niemand ontkomt er aan, ook u niet. Bladderend verf, rottende kozijnen, aangetaste deurposten of verouderde boeidelen. Vroeg of laat is onderhoud echt nodig. Daarnaast kan een goed onderhouden huis u in de toekomst flink wat geld besparen.

Diverse onderhoudswerkzaamheden

Zoekt u een vakkundig bedrijf dat u kunt inschakelen voor diverse onderhoudswerkzaamheden aan uw huis? Dan neemt Timmerbedrijf Kok graag het werk voor u uit handen. Kok is werkzaam in de regio Harderwijk en Ermelo en ervaren in het uitvoeren van uiteenlopende onderhoudsklussen. U kunt Kok te alle tijde inschakelen voor onderstaande onderhoudswerkzaamheden:

  • Vervangen of plaatsen van boeidelen
  • Vervangen of plaatsen van kozijnen (hout of kunststof)

Perfecte prijs/kwaliteitverhouding

De vakmensen van Timmerbedrijf Kok beschikken over de nodige kennis en ervaring om diverse elementen van uw woning weer in perfecte staat te brengen. En dat uiteraard tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding. Neem gerust contact op, Kok bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Neem contact op

Wilt u graag gebruik maken van de ervaring en vakmanschap van Timmerbedrijf Kok? Heeft u vragen of wenst u advies over diverse onderhoudswerkzaamheden? Laat het weten via het contactformulier of bel voor direct contact 06-13848558. Timmerbedrijf Kok helpt u graag verder.